NUCH. BEELINE WILD STRAWBERRY

(DK CH. Hazelwood's Wellington - Beeline Strawberry Flan)
Lever/hvit/tan tispe født: 28.6.92 Eier: kennel Zelini


Marthe kom til oss en august-dag i 1992. Lite kunne jeg da vite hva hun skulle komme til å bety for meg som hund, og hva hun skulle bety for mitt videre oppdrett. Marthe visste alltid hva hun ville, og ikke ville.... Hun hadde mye egen vilje og helt egne oppfatninger om hva man kunne gjøre og ikke gjøre. Hun var den desiderte leder blant kennelens hunder, og et blikk fra Marthe var nok og alle rettet seg etter henne. Hun hadde en verdighet og en trygghet som mange burde misunne henne. Marthe hadde en utrolig personlighet, og hun er, og vil alltid være hunden i mitt liv.... Det er et utrolig trist å vite at hun aldri mer kommer tilbake...
 

Marthe 4 mnd                       

 

Marthe ble BIS-valp 4 mnd gammel på NSK avd. Buskerud's utstilling november 1992

 

 

 

 

Marthe tok cert og BIM i Nesbyen for Terry Thorn 1994

Marthe ble utstillingschampion selv om hun selv mente at utstillinger ikke var viktig. Hun ga ingenting ekstra, men ble med for min skyld. Det som skulle få betydning for oss var hennes verdier som avlshund. Med sin gode helse og fantastiske temperament går alt vi har i dag tilbake på Marthe.  Hun er mor til tre kull, og de av hennes avkom som har utmerket seg mest er:                            

Kull 1: Zelini's Double Trouble, vinner av to cert og mor til bl.a. NUCH. NV-00 Zelini's Bon-Bon og NUCH. SU(u)CH. Zelini's Marshmallow.

Kull 2: NSVCH. Zelini's Easy Rider, vinner av 60 x 1. premie på viltsporprøve, CK og godkjent jaktanleggsprøve samt godkjent ettersøkshund.
NUCH. NV-98 Zelini's Hells Angel, vinner av 3 cert, nr. 2 på Årets Springer 1998, og mor til  NUCH. NVCH. Zelini's Deep Purple, NUCH. NSVCH. Zelini's Roxette og FIN UCH. Zelini's U2 at Livingdale.
NSVCH. Zelini's Harley-Davidson er nok en hund som har utmerket seg i sporet. Til tross for veldig få starter på prøve er han både norsk og svensk viltsporchampion samt godkjent ettersøkshund.

Kull 3: NUCH. NVCH. Zelini's No Credit, Årets Springer 2000, viltsporchampion på tre starter, uttallige BIR, BIG- og BIS-plasseringer.

 

Meritter:

4 x cert, cacib, 2 x BIM, godkjent jaktanleggsprøve (kåret til prøvens beste springer).

HD A, øyenlyst u.a.


Stamtavle:

DKUCH. Hazelwoods Wellington NORDUCH. VV-89 Strathnaver Barley Wine GBSHCH Bowswood Barley Corn
Dallowgill Wood Wych
Hazelwoods Jill Mac' Aron NUCH. Crepello of Classicway
Centennial's Mistral at Hazelwood
Beeline Strawberry Flan Inu-goya Seasoning GBSHCH Bowswood Barley Corn
NUCH Coorigil Silhouette
Brigadoon Fern of Easingwold GBCG Ardencote Alexander
GBSHCH NUCH Skilleigh Tangy

.